Header image

Vios promoveert voor het eerst in historie naar 3de klasse

BELTRUM - Vios Beltrum heeft donderdagavond geschiedenis geschreven. Voor het eerst in de clubhistorie promoveert de club naar de derde klasse. Op sportpark De Sonders in Beltrum werd met 2-1 gewonnen van GVA uit Doornenburg.

Ian Groot Zevert opende na een half uur spelen de score, nadat hij al een keer de lat had geraakt. Kansen waren er in de eerste helft ook zeker voor de gasten, maar geen van deze gingen er in. Halverwege de tweede helft kopt Bob Groot Kormelink uit een corner Vios op een 2-0 voorsprong. Vios leek gemakkelijk op de overwinning af te steven, maar GVA zorgde al snel voor de aansluitingstreffer via Tom te Boekhorst. Er volgde nog een spannede slotfase, maar Vios wist de winst vast te houden.

Komend seizoen speelt Vios in de derde klasse en behoort een derby tegen buurman Grol tot de mogelijkheden. De felicitaties uit Groenlo zijn al overgebracht richting Beltrum en bij Grol kijken ze uit naar de derby die komen gaat.